(0 voturi)

Romania, promovata in fata a 40.000 de americani pe stadionul echipei de baseball Washington Nationals

,

Iubitorii americani de baseball din zona Washington DC au avut sâmbata ocazia de a cunoaste România, la evenimentul "Taste of the World", informeaza biroul de presa al ambasadei României în Statele Unite printr-un comunicat.
Organizat de una dintre cele mai apreciate si valoroase echipe de baseball ale momentului, Washington Nationals, pe stadionul Nationals Park, cu ocazia meciului cu Atlanta Braves, "Taste of the World" - organizat pentru a doua oara - a fost dedicat promovarii culturale si turistice in fata a 40.000 de spectatori.

Dintre cele opt misiuni diplomatice invitate, ambasada Romaniei a primit onoarea de a participa la ceremonia de anuntare a echipelor de start. De asemenea, drapelul Romaniei a fost prezentat in parada de pe terenul de joc. Ambasada a organizat doua standuri prin care a oferit publicului oportunitatea de a cunoaste patrimoniul cultural si traditiile nationale, atat prin informatii turistice si culturale, cat si prin produse traditionale romanesti.

De asemenea, cu sprijinul Federatiei Romane de Baseball si Softball, publicul american a fost informat despre evolutia baseballului din Romania.

Detalii, pe EconomicaPareri despre